günlük casual ayakkabı No Further Mystery

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla aşina, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Erkek bot satın kızılırken ilk olarak modellerin har tutmasına ve kez geçirmez olmasına dikkat edilmelidir. Modeller; kaymaz tabana ehil olmalıdır. Intihap aşamasında botun binasına ve formuna da uyanıklık geçirmek gerekir. Bacak esenlığı midein makul yapıya malik taban tercihi son kadar önemlidir. Taraklı ayaklar derunin esnek mimariya ehil ve enlemesine geniş forma ehil olan erkek botları yeğleme buyurmak doğrudur.

Taba rengi ceket gibi tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Parasız.

Tekrar asil ve vakar bir kombin daha; taba rengine ne renk gider sorusunun en asil cevaplarından biri bile bordodur.

Derece: Taba rengi ayakkabı ile kombinler binalırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, melez beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kadar renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun yelek veya taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere şık tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle kaynak kamaştırabilirsiniz.

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, şiddetli topuk boyu ve tabanına mevla olan bu modelleri, çoklukla kısaltarak boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği hemayar olduğu için eşya, bacak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Bu ezgi bir hassasiyetiniz var ise siz de vegan kadın çizme modelleri arasından tarzınıza orantılı intihabat yapabilirsiniz.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye yakışır olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Cesur moda kadın deri casual ayakkabı tutkunlarının erkekılacağı ilginç renklerden klasik siyahın asil tonlarına bambaşka kanunlar imkanı sunan çorap bot modelleri, çok kesik zamanda senin bile favorin olacak!

Türkiye’bile veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page